Αιγές

Η βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων

Η Αγγελική Κοτταρίδη σε μια διάλεξη και μια συνομιλία στην Αθήνα

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη συνομιλεί με τον Κώστα Καζαμιάκη στο Καφέ του Ιανού, ενώ την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιεί διάλεξη στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Με δυο εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό στην Αθήνα ξεκινά η νέα χρονιά για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη συνομιλεί με τον Κώστα Καζαμιάκη στο Καφέ του Ιανού στην Αθήνα (Σταδίου 24), 18:00 - 20:00. Για όσους δεν θα είναι στην Αθήνα, ώστε να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από κοντά, ο Ιανός προσφέρει live streaming, από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ianos.gr/events/kostis-kazamiakis-omilei-kai-sinomilei-me-ag...

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων που πραγματοποιεί, με τίτλο "Περιηγήσεις με την Αρχαιολογική Υπηρεσία", μας προσκαλεί στη διάλεξη της Αγγελικής Κοτταρίδη "Ο Μέγας Αλέξανδρος, η Πόλις και η Ελληνιστική Οικουμένη στο φως της αρχαιολογικής μαρτυρίας", την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στις 19:30, στο κτήριο του ΣΕΑ στην Αθήνα (Ερμού 136, Θησείο).

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε μας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Γρήγορη μετάβαση

Φορείς

Χρηματοδότηση