Αιγές

Η βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων

"Δημιουργική Ευρώπη"

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας συμμετέχει με παρουσίαση στην ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη", που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου από τις 10:00 στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE (Μοναστηρίου 305).

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ενωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γραφείο "Δημιουργική Ευρώπη") και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΦΑ Ημαθίας θα παρουσιάσει το έργο DigiArt (χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Ερευνας της Ε.Ε. Horizon 2020) στο οποίο συμμετέχει, καθώς και καλές πρακτικές της σύνταξης προτάσεων χρηματοδότησης για πολυμερή έργα (multilateral projects) από προγράμματα χρηματοδότησης της Ε.Ε. και ειδικότερα από το Creative Europe.

Αντίστοιχες ενημερωτικές ημερίδες οργανώνονται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, στην Κομοτηνή (16/10) και την Κοζάνη (19/10).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.doc

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε μας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Γρήγορη μετάβαση

Φορείς

Χρηματοδότηση